понеділок, 8 жовтня 2018 р.

День посмішки


Кожну першу п'ятницю жовтня весь світ неофіційно відзначає День Посмішки. Від щирого серця хочеться привітати всіх вас з цим чудовим святом, побажати гарного настрою і трохи поговорити про винуватицю урочистості - про посмішку. 
Виникненню цього свята світ зобов'язаний художнику Харві Беллу, який проживав в Америці. У свій час він придумав відомий всім смайлик для рекламної акції.
Діти посміхаються до 300 разів на день, а дорослі набагато менше, деякі з них не дозволяють собі навіть 10 посмішок.
Дослідження показують, що практично у всіх людей губи під час посмішки розташовуються несиметрично. Фахівцями навіть розроблені вправи, що допомагають сформувати симетричну посмішку. 

Цікаві факти
Усмішка - це вроджена здатність людини, а не набута. Адже навіть сліпі діти, які не мають можливості спостерігати за людьми навколо себе і копіювати їх манери поведінки, вміють посміхатися.
Посміхайтеся, навіть якщо вам сумно. Посміхайтеся просто так, навіть незнайомим людям. Посміхайтеся, якщо ви розмовляєте по телефону або переписуєтеся в Інтернеті. Ось побачите, що жити буде легше і веселіше, а люди навколо вас стануть набагато позитивнішими. Адже, як співається в пісеньці: « Поделись улыбкою своей , и она к тебе не раз ещё вернётся!».
Посміхаємось і ми в своєму класі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Написати коментар..