субота, 9 червня 2018 р.

Випускний дев'ятикласників 2018

Саме ця подія 8 червня зібрала у нашій школі батьків, вчителів і дев’ятикласників. Нас 29, ми подолали один із етапів на шляху до дорослого життя.
Красиві, схвильовані, життєрадісні й зовсім дорослі, вони вийшли на шкільне подвір’я  під оплески присутніх, і мало вірилося, що перед нами чотирнадцятилітні діти.
Здається, що тільки вчора пролунав останній дзвоник, позаду – напружена пора іспитів, і ось – випускний бал, до якого дев’ять років, як по сходинках, довелося підійматися нашим випускникам.
Врочистий бал! Пора цвітіння!
І випускники, як лебеді, на нім!
Це зрілість їхня, це змужніння –
Сьогодні йти їм за поріг:
Життя для всіх них розстеляє
Мільйон несходжених доріг!
Закінчується прекрасна шкільна пора…
Невпинно лине час, відраховуючи секунди, хвилини, години, тижні, місяці, роки…
О мить прекрасна, зупинись,
Годиннику, не йди так швидко,
Бо зараз вручать свідоцтво, –
І що ж тоді? Прощай, дитинство!
Ще довго після закінчення свята дев’ятикласники не могли покинути школу. Фотографувалися напам’ять з однокласниками, вчителями, спілкувалися, розглядали свідоцтва.
Може сумувати не варто, бо спів і дитячий сміх не раз зазвучать у шкільних коридорах, ще хтось нераз сідатиме за парти і щороку школа прощатиметься зі своїми випускниками.
Восени шкільний дзвоник покличе до школи тих, хто продовжить навчання у десятому класі. І у них буде ще цілих два роки неповторного шкільного життя, буде час набратися сили, зміцнити крила для високого польоту.
Переглянути фото з випускного вечора можна тут.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Написати коментар..