четвер, 11 січня 2018 р.

Рубрика "Цікаві факти"

11 січня – Всесвітній день «Дякую». Його відзначають за ініціативою ООН та ЮНЕСКО

Ми кожного дня говоримо один одному “дякую”, тому важливо пам’ятати, що справжня вдячність – це лише та, що йде від чистого серця.
Ми чудово розуміємо значення гарних манер, їх необхідність у повсякденному житті, але найчастіше ми висловлюємо подяку ніби мимохідь, не замислюючись про її значення.


“Спасибі” – одне з найголовніших слів в міжнародній лексиці. Воно вказується в усіх туристичних розмовниках, щоб людина, яка їде в подорож, могла розраховувати на якісне обслуговування в інших державах і легко налагодила контакт з місцевим населенням. До речі, “спасибі” – стале скорочення від фрази “Спаси Бог”. Цими словами на Русі споконвіку висловлювали подяку. Слово “дякую” має набагато складнішу історію. Але, неважливо, яке з цих слів оберете саме ви. Сказані від щирого серця будь-якою мовою ці слова допомагають нам стати ближчими один до одного, передають енергію добра і світла від однієї людини до іншої. Подякуйте сьогодні всіх, хто поруч з Вами, всіх, кого любите і цінуєте. І пам'ятайте: «спасибі» - це слово-світлячок, так зігрійте ж сьогодні близьких вам людей! 
#цікаво #цікавинка #факти

Немає коментарів:

Дописати коментар

Написати коментар..