вівторок, 14 листопада 2017 р.

Планета толерантності

Перед великим розумом я схиляю голову,
Перед великим серцем я стаю навколішки.
Гете
Набирає обертів третє тисячоліття. Прогрес невблаганно рухається вперед. Техніка прийшла на службу людині. Здавалося б, життя має стати спокійнішим. Але ми все частіше чуємо слова: біженець, жертва насильства ... У сьогоднішньому суспільстві відбувається активний ріст екстремізму, агресивності, розширення зон конфліктів. Ці соціальні явища особливо  зачіпають молодь, прагнення до простих і швидких рішень складних соціальних проблем. Будь-яка людина робить у житті різні вчинки. В одних ситуаціях вона чинить правильно і проявляє свої хороші якості, але іноді буває і навпаки. Про доброту, порядність, скромність йшла розмова на виховній годині в класі. На плакатах ми показали, що таке  «Квітка толерантності» та  хто така «Планета толерантності». У класі було проведено анкетування на тему «Чи толерантна я людина?». Аналізуючи анкетування ми зробили висновок, що 78% учнів класу намагаються бути толерантними, 12% - задумалися, адже через короткий час частина їх залишить стіни школи з метою подальшого навчання.
Ми сподіваємося , що наша година спілкування залишить глибокий слід в душі кожного, допоможе нам усім зрозуміти, що тільки повага один до одного, взаєморозуміння, терпимість, дотримання рівноправності врятують світ.
Нехай кожен з нас, нехай наш клас,наша школа, наше село, наша Україна завжди буде островами толерантності для всіх жителі великої планети Земля.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Написати коментар..