пʼятниця, 24 березня 2017 р.

”Школяр та мобільний телефон”
Здоров'я – це основне в житті. І від того, як ми будемо його берегти, залежить наше майбутнє. Елементом збереження життя є правильне поводження із мобільним телефоном, - саме про це ми поговорили сьогодні на виховній годині, тема якої ”Школяр та мобільний телефон”
Під час проведення зˈясували, що коли людина розмовляє по мобільному то її мозок локально « перегрівається, часте користування мобільними відображається на розумових здібностях, мобільник обмежує розвиток дитячих здібностей до спілкування, мобільні телефони шкідливі для зору, але відмова від використання приладу дає очам шанс на реабілітацію.
Існує  небезпека існування мобільних телефонів:опромінення,акумулятор..
Щоб уникнути таких випадків, акумулятор до телефоном потрібно   купувати   тільки   у   фабричній   упаковці і з гарантією.
 Діти хочуть бути оригінальними, щоб когось принизити чи самому похизуватися. Так пропагується жорстокість і розпуста. Поява подібних тенденцій в учнівському середовищі викликає занепокоєння і стурбованість. В зв'язку з цим міністр освіти видав наказ Міністерства освіти і науки України від 24.05.07 №420 «Про використання мобільних телефонів під час навчального процесу». Цим наказом забороняється користуватися з 1 вересня 2007 року мобільним телефоном у школі. Учні мають користуватися мобілками лише як засобом зв'язку і не під час уроків.
 Підсумком нашої роботи  є розуміння нами значення користування телефоном, як засіб  збереження нашого здоровˈя.
Харченко Олена


Немає коментарів:

Дописати коментар

Написати коментар..